نحوه مدیریت چندین ورود ناموفق برای وردپرس

نحوه مدیریت دفعات ورود ناموفق برای وردپرس

برخی از افراد دارای فن آوری زیاد نگران تلاش های ناموفق برای ورود به سیستم نیستند. از این گذشته ، هر سایتی به صورت طبیعی از حملات بی رحمانه یا ترافیک ربات دریافت می کند. اما امنیت وب بسیار مهم است و شما باید تمام اقدامات ممکن را برای ایمن سازی سایت وردپرسی خود انجام دهید ، به ویژه اگر اطلاعات شخصی مشتریان را ذخیره می کنید.

اگر در سایت وردپرس خود چندین بار ورود ناموفق مشاهده می کنید ، باید علل و راه حل های احتمالی را بررسی کنید. بیایید بررسی کنیم که چرا وب سایت شما ممکن است در چنین حملاتی هدف قرار گیرد و چه کاری می توانید برای افزایش امنیت سیستم خود انجام دهید.

چندین تلاش ناموفق برای ورود به سیستم یا Login Attempts چیست؟

تلاش برای ورود ناموفق بود

تلاش های ناموفق برای ورود وردپرس معمولاً هنگامی نمایش داده می شود که یک کاربر خاص سعی می کند بیش از حد در یک بازه زمانی مشخص وارد سیستم شود. هنگامی که پیام خطا را مشاهده کردید تلاش برای ورود ناموفق است ، وردپرس این مشکل را ثبت کرده است. حتی اگر اعتبار ورود به سیستم را درست وارد کنید ، وردپرس تا زمانی که زمان انتظار به پایان نرسیده است به شما اجازه ورود نمی دهد. این ویژگی امنیتی به طور خاص برای جلوگیری از دسترسی غیرقانونی هکرها به وب سایت با حملات وحشیانه طراحی شده است.

گاهی اوقات تلاش ناموفق برای ورود به سایت شما بر عملکرد آن تأثیر نمی گذارد. اما حملات هدفمند نیروی بی رحم مقدار زیادی پهنای باند مصرف می کند که می تواند منجر به انکار خدمات توزیع شده (DDoS) شود و کل سایت شما را خراب کند.

اکثر حملات به طور خاص وب سایت شما را هدف قرار نمی دهند. در عوض ، ربات های خودکار راه اندازی می شوند تا سعی کنند تا حد امکان رمزهای عبور را حدس بزنند. این ربات ها به طور تصادفی وب را پیدا می کنند و سعی می کنند سایت هایی را که دارای اعتبار ضعیف و سیستم های آسیب پذیر هستند ، تصاحب کنند.

این حملات لزوماً برای سایت های شخصی یا مشاغل کوچک رایج نیستند و ارائه دهندگان وب باید اقدامات امنیتی را برای جلوگیری از حملات DDoS انجام دهند . با این وجود ، کسانی که افزونه ورود فعالیت ها را برای سایت وردپرس خود بارگیری می کنند ، گاهی اوقات از تعداد ناموفق تلاش های ورود به سایت خود شگفت زده می شوند.

نحوه مدیریت چندین تلاش ناموفق برای ورود

امنیت وب سایت وردپرس لزوماً نیازی به دانش فنی پیشرفته ندارد و اگر سایت وردپرسی دارید می توانید از افزونه های امنیتی بسیاری خوبی استفاده کنید که ما 6 تا از بهترین افزونه امنیت وردپرس را در مقاله جدا گانه به صورت دقیق بررسی کرده ایم. در اینجا چند روش برای محافظت از سایت خود با استفاده از شیوه ها و ابزارهای امنیتی آسان برای یادگیری آورده شده است.

وب سایت خود را به روز نگه دارید

سیستم مدیریت محتوای وردپرس (CMS) به منظور ارتقاء عملکرد سایت ، از جمله حریم خصوصی و امنیت آن ، به روز رسانی مکرر نرم افزار را منتشر می کند. این می تواند به کاربران کمک کند از سایت های خود در برابر تهدیدات مخرب محافظت کنند. بنابراین ، به روز رسانی وب سایت شما یکی از اساسی ترین شیوه های امنیتی است که به وردپرس اجازه می دهد از شما محافظت کند.

با کمال تعجب ، کمتر از نیمی از کاربران از آخرین نسخه وردپرس استفاده می کنند. اگر وب سایت شما از نسخه قدیمی استفاده می کند ، شما را در معرض خطر بیشتر نقض و کاربران غیر مجاز قرار می دهد ، بنابراین تا آنجا که ممکن است به روز باشید.

محدود کردن تلاش برای ورود

یک استراتژی موثر دیگر محدود کردن تعداد ورود به سیستم است که کاربر می تواند در ابتدا انجام دهد. وردپرس به طور پیش فرض تعداد نامحدودی از ورود به سیستم را مجاز می کند ، اما می توانید آن را تغییر دهید. دو راه اصلی برای انجام این کار وجود دارد.

اولین مورد از طریق یک افزونه ، مانند Limit Login Attempts Reloaded است. این سایت وردپرس شما را تغییر می دهد تا یک نام کاربری یا یک آدرس IP را از تلاش های بیشتر برای ورود به سیستم پس از انجام چندین تلاش (تعداد تلاش های ورود به سیستم توسط شما تنظیم می شود) جلوگیری کند. این افزونه کار را برای یک هکر بسیار دشوار می کند که نتواند از طریق یک حمله brute force به سایت شما دسترسی پیدا کند.

امنیت میزبان  یا هاست وب سایت را در نظر بگیرید

مشکل در نهایت این نیست که وردپرس ذاتاً ناامن است ، بلکه بیشتر صاحبان وب سایت ها از موثرترین اقدامات پیشگیرانه موجود برای ایمن نگه داشتن سایت خود در برابر ورود غیر مجاز مطلع نیستند. پس از اتخاذ تدابیری برای تأیید اعتبارنامه خود ، باید امنیت ارائه دهنده میزبانی خود را نیز در نظر بگیرید. ارائه دهنده خدمات میزبانی وب نقش مهمی در کمک به حفظ امنیت سرور شما ایفا می کند.

اگر ارائه دهنده میزبانی وب فعلی شما قابل اعتماد نیست ، انتقال وب سایت وردپرس شما به یک وب سایت جدید ضروری است. یک ارائه دهنده میزبانی وب معتبر به صورت دوره ای شبکه خود را برای هرگونه به روزرسانی و فعالیت مشکوک با سخت افزار و نرم افزار سرور خود ارزیابی می کند.

داشتن یک تیم پشتیبانی قوی با تخصص فنی کافی نیز می تواند به شما در محافظت از اطلاعات شما و مقابله با مسائل ایمنی و فنی احتمالی کمک کند . برخی از پلتفرم های میزبانی دارای اسناد و پشتیبانی جامعه بیشتری نسبت به سایرین هستند ، بنابراین هنگام انتخاب این مورد را در نظر داشته باشید.

از نام کاربری و رمز ورود امن استفاده کنید

چگونه از کل سایت وردپرس خود با رمز عبور محافظت کنیم

یکی از اشتباهاتی که بسیاری از کاربران مرتکب می شوند استفاده از نام کاربری/گذرواژه های رایج مانند administrator ، test و admin است. این امر وب سایت شما را در معرض حملات بی رحمانه قرار می دهد ، به همین دلیل تعیین جزئیات ورود به سیستم و اعتبارنامه ضروری است. سعی کنید هر دو حروف کوچک و بزرگ ، نویسه های خاص و اعداد را وارد کنید تا حدس زدن رمز عبور شما دشوار شود.

همچنین بهتر است پس از چندین بار ورود ناموفق ، شناسه های کاربران را در وردپرس مسدود کنید. با این کار ، شانس مهاجم برای حدس زدن گذرواژه های خود را به میزان قابل توجهی کاهش می دهید.

به طور مشابه ، می توانید امنیت ورود به سیستم را با فعال کردن احراز هویت دو مرحله ای برای محافظت از سایت وردپرس خود تقویت کنید. این روش احراز هویت به عنوان یک لایه امنیتی اضافی عمل می کند ، زیرا از کاربران می خواهد علاوه بر نام کاربری و رمز عبور ، یک کد منحصر به فرد (که اغلب به تلفن همراه خود ارسال می شود) وارد کنند. این را می توان با کمک افزونه امنیتی وردپرس در اطراف ، یا افزونه خاص تری مانند WP 2FA ، اضافه کرد .

مراقب امنیت شبکه باشید

اطلاعات ورود به سیستم تنها آسیب پذیری وب سایت نیست. عملکردهای پشتیبان مانند سرورها و برنامه هایی که سایت شما را فعال نگه می دارد نیز راهی است که هکرها می توانند وب سایت شما را نقض کنند. شما باید از بسترهای امنیتی انعطاف پذیر مانند کیت های توسعه نرم افزار امنیت سایبری و API ها استفاده کنید تا سیستم خود را زیر نظر داشته باشید و اشکالات امنیتی را زودتر شناسایی کنید تا بتوانند تأثیرات منفی داشته باشند.

علاوه بر این ، قبل از ورود به یک وب سایت وردپرس با امنیت کافی ، به شبکه ای که از آن استفاده می کنید توجه کنید.

به گفته کارشناس امنیت سایبری، استفاده از شبکه خصوصی مجازی (VPN) موثرترین استراتژی برای محافظت از اطلاعات ورود به سیستم قبل از آنلاین شدن در مکان عمومی است. این به شما امکان می دهد در یک کانال رمزگذاری شده فعالیت کنید.

VPN یک سرویس است که یک تونل مجازی از داده های رمزگذاری شده ایجاد می کند که بین کاربر (این شما هستید) و سرور (که اینترنت است) جریان دارد. نتیجه نهایی این است که VPN اطلاعات شما را از جاسوسان ، هکرها ، افراد ناشناس و هر کس دیگری که ممکن است بخواهد اطلاعات شما را بدزدد و کسب درآمد کند ، مخفی می کند.

وردپرس یک وب سایت ساز آسان برای استفاده است ، اما این بدان معنا نیست که شما باید احساس امنیت کاذب داشته باشید.صرف نظر از پلتفرم ، داشتن امنیت و ابزارهای پشتیبان گیری خودکار برای جلوگیری از حملات brute force و هک های دیگر برای محافظت از وب سایت شما ضروری است.

در بدترین حالت ها ، می توانید از این موارد برای بازیابی سایت آسیب دیده و محافظت از داده های خود استفاده کنید. برای وردپرس ، مسدود کردن چندین تلاش ناموفق و استفاده از احراز هویت دو عاملی می تواند به حفظ امنیت سایت شما علاوه بر سایر لایه های امنیتی شبکه ای که پیاده سازی می کنید ، کمک کند.

از آموزش راضی بودین ؟
+1
1
+1
0
+1
0

سلام👋، من امید نوروزی هستم

ابتدا با وردپرس آشنا شدم و بعد از مدتی علاقه به برنامه نویسی پیدا کردم و حالا عاشق کدزنی و چالش‌های پروژه‌های مختلفم

شاهکار جدید سازنده قالب وودمارت

قالب فروشگاهی با دمو دیجی کالا و اکالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *